Fataal Spel (Chinouk Thijssen)

Verschenen in: 2018
Oorspronkelijke titel: Fataal Spel
Aantal pagina’s: 197 pagina’s

Samenvatting
Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is ontvoerd, stuurt de kidnapper allerlei opdrachten naar Carmen. Alleen als ze gewillig meespeelt en alle raadsels oplost, zien de twee meiden elkaar nog terug. Althans, dat is wat de dader beweert. Samen met haar vrienden voert Carmen de bevelen uit, maar de uitdagingen worden steeds extremer en gevaarlijker. Hoe ver zal ze gaan om haar zus te redden?

Recensie
Als ik dit boek in één woord moet beschrijven dan zal het 100% “wauw” zijn. Ondanks dat ik in een leesdip zat (Die bijna een maand duurde) heb ik dit boek waanzinnig snel uitgelezen. Ik kon hem niet weg leggen en was alleen maar aan het puzzelen. Want dat is het resultaat wat Chinouk met je doet. In dit boek word er met je gedachten gespeelt terwijl je het zelf niet eens in de gaten hebt. Je verandert alleen maar van dader en uiteindelijk zal bijna niemand hem verwacht hebben. BIJNA natuurlijk. Want net als bij “Hij Is Van Mij” heb ik de dader weten te ontmaskeren. En het is niet dat het boek voorspelbaar is. Want dat is het boek zeker niet! Maar omdat ik een tactiek heb gebruik wat ik ook bij “Hij Is Van Mij” heb gebruikt. Ik heb super erg van dit boek genoten en het heeft ervoor gezorgd dat ik de drempel van de leesdip heb weten te halen. En even serieus Chinouk… WAT DOE JE ONS AAN!!! Net als met “Hij Is Van Mij” heeft het een rot einde en het laat je ook niet los!
Daarom zal het jullie denk ik ook niet verbazen dat ik dit boek 5 sterren geef.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. En ik hoop natuurlijk ook dat ik je heb kunnen overhalen om dit boek te gaan lezen!
Vergeet niet deze pagina te delen! Dat zou super lief zijn.

Advertenties

4 comments

  1. […] ‘Als ik dit boek in één woord moet beschrijven dan zal het 100% “wauw” zijn. Ondanks het feit dat ik in een leesdip zat (die bijna een maand duurde) heb ik dit boek waanzinnig snel uitgelezen. Ik kon hem niet wegleggen en was alleen maar aan het puzzelen. Want dat is wat Chinouk met je doet.’ – The Booklover 2002 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s