Geestverwanten (Hilda Spruit)

Samenvatting

Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nog meer vragen.
Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.

Recensie

Toen ik het boek op het einde neerlegde dacht ik bij mezelf één woord. WOW! Ik moest het einde even me laten bezinken. “Wat heb ik zojuist net gelezen?” dacht ik bij mijzelf. Ik pakte meteen mijn telefoon en stuurde een bericht naar Hilda. Ik zei tegen haar van “Ik heb hem uit, en wat vond ik daar nou van? Ja dat is een hele goede vraag. Ik vond hem geweldig!!” en dat is ook iets wat ik er echt van vond. Ik lees normaal een boek per week maar dit boek heb ik letterlijk in twee dagen en een avond verslonden. Als je een maal ben begonnen kan je niet meer stoppen!! Ik raad iedereen dit boek aan om te lezen tijden de Halloweentijd. Dit is ook een goed voorbeeld van een boek die verfilmt moet worden. Dit is een verhaal die ik nog niet heb gezien in
een film en die ook erg origineel zal zijn.

Daarom geef ik dit boek 5 sterren. Ga zo door Hilda!!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s